رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: شبکه بهداشت و درمان دلیجان یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های استان است

۱۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۵۴ کد : ۵۲۰۸۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۸
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه بررسی مسائل حوزه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان، از عملکرد مطلوب مجموعه بهداشت و درمان این شهرستان تقدیر کرد و گفت: شبکه دلیجان، یکی از بهترین شبکه‌های ما در سطح استان است که با ثبات مدیریتی، هماهنگی درون‌سازمانی و پیگیری مستمر، عملکرد بسیار مطلوبی دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: شبکه بهداشت و درمان دلیجان یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های استان است

دکتر جواد نظری با اشاره به ثبات مدیریتی در این شهرستان، افزود: برخلاف برخی شهرستان‌ها که تغییرات مدیریتی داشتند، در دلیجان با همان تیم قبلی و بدون تغییر، به فعالیت ادامه می‌دهیم و نتایج نیز بسیار رضایت‌بخش بوده است. تیم مدیریتی بیمارستان، مرکز بهداشت و شبکه از قبل از زمان ریاست بنده مشغول به کار بوده‌اند و همچنان با دلگرمی در حال خدمت هستند.
وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه تخصصی در این شهرستان حل شده، خاطرنشان کرد: تقریباً پوشش کامل خدمات تخصصی در حال انجام است و شکایتی از این بابت دریافت نکرده‌ایم. با این حال بر لزوم همکاری بین شهرستان‌های دلیجان، محلات و خمین برای ارائه خدمات کامل‌تر تأکید داریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به وضعیت نیروی انسانی گفت: نیاز به بررسی مجدد وضعیت نیروها به‌ویژه در حوزه پذیرش و منشی احساس می‌شود. از معاونت درمان و منابع انسانی خواسته‌ایم ارزیابی دقیقی از وضعیت موجود تهیه و در هیئت رئیسه ارائه کنند تا تصمیمات دقیق‌تری اتخاذ شود.
وی همچنین از پرداخت بخش قابل‌توجهی از معوقات مالی، از جمله مطالبات مرتبط با طبخ، ایاب و ذهاب و دیگر خدمات پشتیبانی خبر داد و گفت: با وجود بدهی‌های دانشگاه، تلاش شده بخشی از نیازهای مالی شهرستان تأمین شود. البته همچنان تاکید داریم که اعتبارات اختصاص یافته دقیقاً در محل مورد نظر هزینه شود.
دکتر نظری در ادامه گفت: پیشنهاد داده‌ایم برای جذب پزشک اورژانس از ماده ۲۲ استفاده شود، چراکه نیروهای طرحی جوابگوی نیاز مراکز جامع سلامت و اورژانس نیستند. به‌علاوه، برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و مراکز درمانی نیز برنامه‌ریزی شده است، از جمله تأمین سیستم‌های رایانه‌ای و تجهیزات اکسیژن‌ساز که در دست بررسی و اقدام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اهمیت طرح انرژی خورشیدی نیز اشاره کرد و گفت: آمادگی کامل برای تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی به انرژی خورشیدی را داریم و این طرح می‌تواند با همکاری فرمانداری‌ها و برنامه‌ریزی دقیق، اجرایی شود.
وی همچنین با انتقاد از نبود سازوکار مشخص برای تأمین هزینه‌های خدمات اتباع خارجی، اظهار داشت: خدمات زیادی به اتباع ارائه شده، اما در تأمین منابع مالی آن، دانشگاه با چالش مواجه است و انتظار می‌رود نهادهای مسئول پاسخگو باشند.
دکتر نظری در پایان از تلاش‌های همه همکاران حوزه سلامت شهرستان دلیجان قدردانی کرد و گفت: همدلی و هماهنگی موجود میان مدیریت بیمارستان، شبکه و مرکز بهداشت دلیجان قابل‌تحسین است و امیدوارم با تداوم این همکاری‌ها، بتوانیم خدمات مطلوب‌تری به مردم شریف منطقه ارائه دهیم.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک شهرستان دلیجان جلسه هیئت رئیسه دانشگاه شبکه بهداشت و درمان


نظر شما :